Velkommen til festival i juni 2023

Der lægges op til et glædeligt gensyn, når Frelsens Hær i Danmark og Grønland i dagene 9 – 11. juni 2023 indbyder til festival i København. Hovedtalerne bliver således territoriallederne fra Storbritannien og Irland, kommandørerne Gillian og Anthony Cotterill.

Parret har tidligere gjort tjeneste i Danmark, og mange vil huske dem som levende forkyndere med et velsignet og vedkommende budskab.

Med temaet ’Håb og liv i Jesus’ er der lagt op til en festival fyldt med inspirerende events, udfordrende forkyndelse og berigende samvær.

Et særligt højdepunkt vil være udnævnelsen af kadetterne Eydritt og Jan Marseilles til officerer i Frelsens Hær. Parret er for tiden under uddannelse på Frelsens Hærs officersskole i Norge og bliver færdige til sommer.

Programmet for festivalen er stadig i støbeskeen. Men der vil være arrangementer for folk i alle aldre, heriblandt børn og unge, og med relevans for både medlemmer og venner af Frelsens Hær. En begivenhed, man ifølge Frelsens Hærs landsleder, oberstløjtnant Jan Risan, ikke bør gå glip af.

”Jeg håber og forventer, at vi sammen må blive fornyet i troen på Jesus og Frelsens Hærs mission og muligheder, samt inspireres til at formidle håb og liv til det samfund, vi lever i, lyder det fra landslederen, der håber at møde mange fra hele landet og Grønland til festivalen.

Foreløbigt ligger det fast, at festivalen finder sted i København. Herudover det endnu for tidligt at løfte sløret for de nærmere detaljer. Men reserver allerede nu den 9. – 11 juni 2023 i kalenderen.

Scroll to Top