Lederpost i Holland går fra dansk til norsk

Der finder løbende internationale forflytninger sted i Frelsens Hær. De seneste forflytninger fra det internationale hovedkvarter, der blandt andet berører den danske kommandør Hannelise Tvedt, oplyses herunder af Frelsens Hærs stabschef, kommandør Lyndon Buckingham.

Efter godt fire år i spidsen for Frelsens Hær i Holland, Tjekkiet og Slovakiet afløses kommandør Hannelise Tvedt ved årsskiftet, hvor hun pensioneres fra aktiv tjeneste. Hendes efterfølger på posten bliver Frelsens Hærs nuværende chefsekretær for Norge, Island og Færøerne, oberst Bente Gundersen, som både optager posten som territorialleder og territorial præsident for kvindearbejdet. Når hun overtager stafetten, bliver det med rang af kommandør.

Forflytningerne træder i kraft til januar 2023 og kan i lighed med andre internationale rokader læses (på engelsk) herunder.

INTERNATIONAL APPOINTMENTS AND PROMOTIONS

It is my privilege to share with you information regarding international appointments and promotions proposed by the International Appointments Board and agreed by the General.

EFFECTIVE 1 JANUARY 2023

COLONELS RALPH AND SUSAN BUKIEWICZ, officers of the USA Central Territory currently serving respectively as Chief Secretary and Territorial Secretary for Women’s Ministries, USA Southern Territory are appointed as National Chief Secretary and National Secretary for Personnel, USA National Headquarters. They will succeed Colonels Kenneth and Paula Johnson who will be retiring from active service. 

LIEUT-COLONEL DEBORAH SEDLAR, an officer of the USA Eastern Territory currently serving as Executive Secretary to the General, International Headquarters is appointed as Chief Secretary, USA Southern Territory. She will take up her new appointment responsibilities with the rank of colonel.

COLONEL BENTE GUNDERSEN, an officer of the Norway, Iceland and the Færoes Territory currently serving as Chief Secretary in that territory is appointed as Territorial Commander and Territorial President of Women’s Ministries, The Netherlands, Czech Republic and Slovakia Territory. She will take up her new appointment responsibilities with the rank of commissioner.

COMMISSIONERS DANIEL RAJU AND BABY SAROJINI DASARI, officers of the India Central Territory currently serving respectively as Territorial Commander and Territorial President of Women’s Ministries, India Northern Territory are appointed as Territorial Commander and Territorial President of Women’s Ministries, India Western Territory.

COLONELS CHAWNGHLUT VANLALFELA AND ROPARI KHUPCHAWNG, officers of the India Eastern Territory currently serving respectively as Territorial Commander and Territorial President of Women’s Ministries, India Western Territory are appointed as Territorial Commander and Territorial President of Women’s Ministries, India Northern Territory.

I know you will also join me in praying God’s richest blessing upon our comrades as they prepare to assume their new appointment responsibilities.

Yours in His Service

Lyndon Buckingham
Chief of the Staff

Scroll to Top