Efteråret blæses i gang med brassmusik

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Frelsens Hærs to hornmusikkorps i København spiller op til et musikalsk efterår. Ikke mindre end to koncertoplevelser med blot en uges mellemrum er på plakaten i begyndelsen af oktober.

Hvis lyden af brassmusik i høj kvalitet frister til en tur til hovedstaden, er disse begivenheder således værd at skrive i kalenderen.

Valby Musikkorps og Royal Danish Brass

Lørdag den 1. oktober klokken 15.00 har man mulighed for at opleve Valby Musikkorps ved en koncert i Marmorkirken. Koncerten afholdes sammen med Royal Danish Brass, der er et af Danmarks bedste brassbands.

Konferencier ved koncerten vil være major Steven Thomas, der er tidligere korpsleder i Frelsens Hær i Valby og sammen med sin kone, major Camila Thomas står i spidsen for Frelsens Hær i Polen.

Der er fri entré ved koncerten i Marmorkirken, hvis officielle navn er Frederiks Kirke og har adresse på Frederiksgade 4 i København. Se plakat herunder.

Læs mere om Frelsens Hær i Valby ved at klikke her.

Templets Hornmusikkorps og Oslo Templet Hornorkester

Lørdag den 8. oktober klokken 18.30 kan man lytte til Templets Hornmusikkorps sammen med dets norske pendant, Templets Hornorkester fra Oslo. En kombination, der varsler brassmusik i topklasse.

Gæstedirigent ved koncerten er Olaf Ritman, der til dagligt leder Amsterdam Staff Band.

Anledningen til koncerten er, at Templets Hornmusikkorps fylder 130 år. Selve jubilæumsdagen oprandt imidlertid tilbage i januar, hvor Templet Musikkorps ifølge de historiske kilder slog sine første toner an den 12. januar 1892 og som sådan skulle være Danmarks ældste hornmusikkorps.

Men fremfor blot at højtideligholde en enkelt dato har det jubilerende musikkorps valgt at udvide fejringen og benytte anledningen til besøg af musikalske gæster fra Norge og Holland – hvilket vil præge hele weekenden. Foruden koncerten klokken 18.30 kan man således opleve en minikoncert på Sankt Thomas Plads samme dag klokken 13.00, ligesom besøget også vil sætte sit præg på gudstjenesten søndag den 9. oktober klokken 10.30.

Koncerten afholdes i Templet, Frederiksberg Allé 9 i København, og der er fri entré. Til gengæld vil der undervejs være bortlodning samt salg af kaffe og kage. Se plakat herunder.

Læs mere om Templet ved at klikke her.

Scroll to Top