Digitalt magasin om mission, ’Kirken for alle’, er et besøg værd

Siden november sidste år er en række aktører på tværs af kirkesamfund og missionsorganisationer gået sammen om at udvikle det digitale magasin, Kirke for alle.

Ambitionen er at opbygge en samling artikler, webinar, film og podcast om det, der rører sig indenfor forkyndelse, diakoni, spiritualitet, religionsmøde og økumeni. Sideløbende udsendes tre gange årligt et nyhedsbrev med fokus på et aktuelt tema.

Det andet nyhedsbrev er netop udkommet og her sættes temaet ’Unge under pres’ under lup. Det er muligt at besøge magasinet via adressen www.kirkeforalle.dk – og nyhedsbrevet, som er gratis at abonnere på, kan læses ved at klikke HER.

Magasinet er en videreudvikling af tidsskriftet Ny Mission, der gennem 20 år blev udgivet af Dansk Missionsråd. Bag den nye digitale satsning står følgende økumeniske og tværkirkelige netværk:

Danske Kirkers Råd, Evangelisk Alliance, FrikirkeNet, Samvirkende Menighedsplejer, Folkekirken og religionsmøde, Folkekirkens Mellemkirkelige Råd, Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde og Dansk Missionsråd.

Det, der forener disse netværk, er et ønske om at give global mission røst og sprog i en dansk kirkesammenhæng. Håbet er, at dette vil lykkedes gennem Magasinets fokusområder: forkyndelse, diakoni, økumeni, spiritualitet og religionsmøde.

For alle, der er interesseret i disse emner og brænder for mission nationalt og internationalt, er den fælles platform et besøg værd, ligesom man som læser gerne må gøre den kendt blandt endnu flere.

Scroll to Top