Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier/commands. Denne uges bøn gælder Malawi territorium.

Bønnefokus 3. – 9. oktober 2022
MALAWI TERRITORIUM
Territorialledere: Oberstløjtnanterne Samuel og Theresa Baah  

Bønneemner:

  • Bed om, at Gud må velsigne vore nye territorialledere, oberstløjtnanterne Samuel og Theresa Baah, der tiltrådte i august i år med beskyttelse og velbefindende.
  • Bed for vores nyligt tiltrådte chefsekretær og TSWM, oberstløjtnanterne Onai og Deliwe Jera, og for deres samarbejde med ledelsen om territoriets udvikling.
  • Bed om Guds indgriben, idet vort land undergår en økonomisk krise med brændstofmangel og høje leveomkostninger til følge.
  • Bed for vore senior- og juniorsoldater, der blev indviet af general Brian Peddle i august i år, idet de fortsætter deres ’rejse’ med Herren og i den kristne tro. Bed om, at deres gudstro fortsat må vokse.
  • Bed for forsat restitution for de salvationister, der på vej hjem fra den territoriale kongres i august blev involveret i en trafikulykke, idet deres lastbil mistede kontrollen og ramte et hus.
  • Bed for Malawi territorium, idet vi implementerer den første fase af et kabinetssystem, og at Gud må give sin visdom og hjælpe alle ledende officerer med at tage det til efterretning og komme hurtigt videre.
  • Bed for officerer, der skal til SALT College-eksamen* til november. Bed om, at de effektivt må anvende deres kundskab til gavn for deres tjeneste i deres respektive ansvar.

(*) SALT College står for ‘The Salvation Army Leaders’ Training College of Africa’ – link: https://saltcollegeandresourcecentre.com

Den seneste udgave af Krigsråbet bringer en aktuel feature om et danskstøttet udviklingsprojekt iværksat af Frelsens Hær i Malawi – link: https://ipaper.ipapercms.dk/FrelsensHaer/Krigsraab/krigsraabet-2022-3/?page=8

Scroll to Top