I dag går turen for 2500 familier til Legoland

I dag tager 2500 børn og voksne fra socialt sårbare familier med Frelsens Hær til Legoland.

Der er lagt op til fornøjelser ud over det sædvanlige, når 2500 socialt sårbare børn og voksne fra Fyn, Syd- og Midtjylland i dag sætter kursen mod forlystelsesparken i Billund. En event, Frelsens Hær med hjælp fra mange behjælpsomme frivillige og økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond er vært for.

Deltagerne er familier, der har modtaget julehjælp fra Frelsens Hær og for hvem hverdagen er baseret på sociale ydelser, ligesom mange kæmper med blandt andet diagnoser og sygdom. Vilkår, der ikke giver plads til fornøjelser i budgettet.

En væsentlig målsætning med tilbuddet er således at give børn fra sårbare familier nogle positive oplevelser at kunne fortælle om i deres skoler og børnehaver – og således tage kampen op mod social eksklusion.

For langt de fleste deltagere er dagens udflugt til Legoland årets eneste ferieoplevelse. Derfor får deltagerne også gratis adgang, frokost samt værdikort til en tur i slikkiosken.

Antallet af familier, der har behov for udflugt- og feriehjælp fra Frelsens Hær er stort, hvorfor mange står på venteliste. Andelen af dem, der får tilbud om at komme med på udflugter eller lejre, er således kun et udsnit.

Senere på året venter tilsvarende udflugter for andre landsdele til BonBon-Land og Fårup Sommerland.

Scroll to Top