Nøglepersoner for højesterådet er valgt

I går indledtes den formelle proces for valget af Frelsens Hærs næste general og verdensleder, blandt andet med valg af præsident, vicepræsident og kapellan for højesterådet.

Højesterådet, der er samlet på Sunbury Court ved London, benyttede således hovedparten af dagen i går på at gennemgå forretningsordenen og udpege nøglepersoner for de kommende dages program.

Valget som præsident for højesterådet faldt på kommandør Kenneth Hodder, der er national leder for Frelsens Hær i USA, vicepræsident blev kommandør Eva Kleman, der er international sekretær for Frelsens Hærs kvindearbejde i Europa mens posten som højesterådets kapellan gik til kommandør Yusak Tampai, der er territorialleder i Indonesien.

Med den organisatoriske valghandling og et formelt navneopråb på de 112 delegerede konstaterede Frelsens Hærs stabschef, kommandør Lyndon Buckingham, at proceduren i henhold til The Salvation Army Act af 1980 er efterfulgt.

Kongernes konge også til stede

Foruden de delegerede, som består af alle Frelsens Hærs territorialledere med rang af oberst eller kommandør og få andre ledende kommandører, påpegede kommandør Buckingham, at også ’Kongernes konge’ er til stede i forsamlingen.

Med afsæt i romerbrevet 12,1-3 opfordrede han således højesterådets medlemmer til fuld overgivelse til Jesu Kristi herredømme.

”Vi stoler på ham, og han vil vejlede os, ” fastslog stabschefen, der opmuntrede til at gøre processen i højesterådet til en tilbedelseshandling. En opmuntring, der også gælder den internationale Frelsens Hær.

En række bønneressourcer er således tilgængelige via adressen sar.my/prayforhighcouncil, ligesom en bladre- og printervenlig bønneguide er tilgængelig ved at klikke her.

Højesterådet har formelt kun én opgave – at vælge Frelsens Hærs general og verdensleder for de næste fem år. Den nuværende verdensleder, general Brian Peddle går officielt på pension ved midnat den 2. august 2023.

Scroll to Top