Videoklip med personlige vidnesbyrd om officersskab

Et blandt mange højdepunkter ved festivalen i den forgangne weekend, var udnævnelsen og udsendelsen af løjtnanterne Jan og Eydritt Marseille til officerer i Frelsens Hær. En begivenhed, der gav et naturligt fokus på kaldet til officersskab både ved en infostand på festivalpladsen og i en række videoklip med personlige vidnesbyrd.

I videoen fortæller en række yngre officerer, kaptajnerne Nathanaël Münch, Frank Jakshøj, Anja Adjoh, Louise Hull, løjtnant Jan Marseille samt aspirantsekretær, major Hanne Wahl således om deres personlige overvejelser og erfaringer i forbindelsen med at tjene Gud som officerer i Frelsens Hær.

Trods forskelle i baggrund og tilgange er fællesnævneren en personlig overbevisning af et kald, som på forskellige måder er vokset frem og har ført til denne form for fuldtidstjeneste.

Se videoen herunder til både information og inspiration.

Har man spørgsmål og overvejelser omkring officersskab er den lokale korpsleder og Frelsens Hærs aspirantsekretær naturlige samtalepartnere.

Yderligere omtale og glimt fra weekendens vellykkede og velbesøgte festival kommer snart her på portalen.

Scroll to Top