Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands. Denne uges bøn gælder Indonesien territorium.

Bønnefokus 26. juni – 2. juli 2023
INDONESIEN TERRITORIUM
Territorialledere: Kommandørerne Yusak og Widiawati Tampai

Bønneemner:

  • Det er med taknemmelighed, territoriet fra den 1. juni 2023 udvider sit virke, idet Jawa Bali divisionen opdeles til to divisioner. I forbindelse med ændringen beordres nye officerer til disse tjenester i begyndelsen af juli.
  • Bed for ordination og udnævnelse af 45 nye officerer fra kadetsessionen Reflectors of Holiness.
  • Bed om, at den territoriale ungdomskonference, der afholdes i provinshovedstaden Medan i det nordlige Sumatra i november 2023, må blive en tilskyndelse til unge om at engagere sig i tjeneste. Det er håbet, at unge ledere under konference må udvikle idéer og finde ny inspiration til Frelsens Hærs virke i fremtiden.
  • Udviklingen af nye former for tjeneste er aktuelt fokuseret på Indonesien øst-region med flere nye satsninger i år. Bed om, at Gud må udruste officererne og give dem kraft til opgaverne.
Scroll to Top