Skønne seniordage på Laugesens Have

53 seniorer deltog i dagene den 29. juni – 2. juli i seniordage på Laugesens Have i Vestjylland, arrangeret af Frelsens Hærs Seniorafdeling.

Foredrag ved tidligere formand for Folketinget, Henrik Dam Kristensen (S).

Deltagerne kom fra alle dele af landet og tog imod dette tilbud, da det for manges vedkommende sandsynligvis kunne blive feriens højdepunkt. Der blev da også gennem disse fire dage etableret mange gode venskaber og bekendtskaber.

Kulturelle indslag, positive tanker og god forplejning

Der var kulturelle indslag såsom besøg af Henrik Dam Kristensen (S), tidligere formand for Folketinget, udflugt til Vedersø Kirke og besøg på Kaj Munks Museum i Vedersø.

Dagene startede med dagens positive tanke ved major Ingrid Larsen og aftnerne stod i fællesskabets tegn med underholdning og fællessang. Hen over de veldækkede borde blev måltiderne nydt og brugt til mange sjove og gode samtaler, som blev videreført ved vandreture i den omkringliggende park.

Udflugt til Vedersø Kirke.

Måske giver de kommende udsagn fra nogle af deltagerne det bedste billede:

  • ”1000 tak for, at jeg måtte deltage i seniorlejren. Det var et privilegium”
  • ”Var med for første gang og oplevede et godt fællesskab, stor varme og omsorg for alle, givet med godt humør”
  • ”Jeg har været glad for opholdet og fundet hvile, fred, godt venskab, stilhed og god atmosfære”
  • ”Helligånden svævede over os”

Evalueringen viser stor tilfredshed, glæde og taknemmelighed over deltagelsen i disse dage, og det er vort håb, at deltagerne kan se tilbage på dette ophold med visheden om, at de er en del af et større fællesskab, som der kan bygges videre på.

Generøs økonomisk støtte

Alt dette kunne kun lade sig gøre, fordi Fonden Ensomme Gamles Værn støttede opholdet med en meget generøs bevilling på 75.000 kroner. Derudover blev opholdet støttet af Laugesens Have, Christoffersens Fond og Frelsens Hær.

Se flere glimt fra seniordagene herunder.

Scroll to Top