Familier i Nordjylland og på Sjælland tager på udflugt med Frelsens Hær

Festlige forlystelser…

Der er lagt op til en oplevelse ud over det sædvanlige, når omkring 2000 børn og voksne fra Sjælland i morgen sætter kurs mod BonBon-Land, mens cirka 900 nordjyder vil tilbringe dagen i Fårup Sommerland. En event, Frelsens Hær med hjælp af tjenestevillige frivillige og økonomisk støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond er vært for.

Udflugterne er et tilbud til familier, som har modtaget julehjælp hos Frelsens Hær og for hvem den form for udflugtsmål er en utænkelig udgift i husholdningsbudgettet. Derfor er både entré, frokost og værdikort til en tur i iskiosken inkluderet i turen.

… og fortræffelig frokost.

Med udflugterne ønsker Frelsens Hær at tilbyde et lyspunkt i en hverdag, hvor mange af familierne kæmper med økonomiske, sociale og helbredsmæssige udfordringer. En væsentlig målsætning er endvidere at give børnene en positiv oplevelse at kunne fortælle om i deres skoler og børnehaver.

Antallet af familier, der har behov for udflugt- og feriehjælp fra Frelsens Hær er stort, hvorfor mange står på venteliste. Andelen af dem, der får tilbud om at komme med på udflugter eller lejre, er således blot et udsnit.

Udflugterne til Fårup Sommerland og BonBon-Land er, i lighed med en tilsvarende udflugt tidligere på året til Legoland, sponsoreret af Arbejdsmarkedets Feriefond.

Scroll to Top