Udflugt for børn og optagelse af medlemmer i Frederikshavn

I fredags var to børneklubber på udflugt, og i lørdags blev tre civile medlemmer optaget i korpsfællesskabet i Frelsens Hær i Frederikshavn.

En glad korpsleder, kaptajn Anja Adjoh har sendt rapporten herunder:

Børneklubber på udflugt

Fredag den 6. oktober havde Frelsens Hærs to børneklubber i Frederikshavn, Eventyrklubben (2-7 år) og Actionklubben (8-13 år) en samlet udflugt til byens indendørs legeland Funhouse.

157 personer havde en hyggelig eftermiddag, hvor der blev tonset, leget, rutsjet, grinet og hygget. Der blev spist lækre specialiteter fra Syrien ved bordene, og folk i alle aldre tog turen ned af den store orange rutsjebane, som gav sommerfugle i maven og højt tempo. Hoppepuder og trampoliner sendte børnene højt til vejrs, og i boldrummet fløj alle farver gennem luften i kampen mellem børnene. 

Musikalske medlemmer

Lørdag den 7. oktober var det atter en festdag i korpset. Her blev der budt velkommen til tre nye civile medlemmer, ægteparret Ah Gyung og Ahkun Maran, samt deres datter Ahmun.

Familien kom til Danmark fra Burma for over 10 år siden og trådte for første gang ind gennem Frelsens Hærs dør i sommeren 2020 for at deltage i den nystartede musikcafé.

Hele familien er musikalske og behersker blandt andet ukulele, guitar, elektrisk bas, violin og piano. Disse evner kommer korpset til gode blandt andet til gudstjenester og musikcafe, samt til friluftsmøder.

Vi er begejstrede over at kunne gøre korpsfamilien endnu større og erfare, at sangen ’De kommer fra øst og vest’ er mere end bare end sang. Det er vores virkelighed, og vi elsker, når Gud kalder på sine børn fra jordens ende til at tilslutte sig Frelsens Hærs mission. 

Scroll to Top