Bedeuge i januar forener hele kirken i hele verden

Når kristne kloden rundt indleder det nye år med en uge i fælles bøn, sker det i 2024 med afsæt i den bibelske sandhed, at det ikke er forbeholdt få eller særligt udvalgte at dele evangeliet med andre, men et kald til alle kristne lokalt og globalt.

I år afvikles Evangelisk Alliances bedeuge fra den 7. – 14. januar derfor under temaet, ’Hele kirken bringer hele evangeliet til hele verden’.

Bedefolderen kan downloades ved at klikke på billedet her.

Oplægget er udarbejdet af European Evangelical Alliance og oversat og bearbejdet af pastor emeritus i Evangelisk Frikirke Danmark, Peter Götz. Oplægget, som omfatter daglige bibelafsnit, tekster til refleksion og forslag til bedeemner, er udgivet i en folder til hele bedeugen.

Folderen informerer også om årets indsamling, som vil gå til den forfulgte kirke i Sri Lanka. Mange vil huske, at flere kristne kirker samt internationale hoteller i landet påskedag i 2019 blev ramt af flere bombeangreb, hvor også danskere omkom.

For kirken i Sri Lanka er forfølgelse desværre ikke et enestående tilfælde, hvorfor de indsamlede midler vil gå til hjælp til præster, menighedsarbejdere og deres familier. I folderen møder man således en præst, der har oplevet forfølgelsen på egen krop. Læs hans beretning og vær med til at forene bøn og handling.

Frelsens Hær er en del af Evangelisk Alliance, og i flere byer rundt om i Danmark medvirker Frelsens Hær ved fællesmøder sammen med både folke- og frikirker. Kontakt Frelsens Hær, der hvor du bor for oplysninger om lokale arrangementer og find mere info på www.evangeliskalliance.dk

Scroll to Top