Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands og regioner. Denne uges bøn gælder Sri Lanka territorium.

Bønnefokus 26. februar – 3. marts 2024
Sri Lanka territorium
Territorialledere: Obersterne Nihal og Rohini Hettiarachchi

Bønneemner:

  • Bed for det nye territoriale tema. En ny territorial strategiplan er på plads, og temaet er ’Fokus på transformation’. Bed for en vellykket implementering i hele territoriet.
  • Bed for udvidelse af arbejdet. Som et led i den nye strategiplan fortsætter vort territorium med at udvide arbejdet til steder, hvor Hæren endnu ikke er repræsenteret. Bed for medarbejderne og for nye udvidelser.
  • Bed for officerer og soldater. Vi ønsker at mobilisere vore officerer og soldater til en styrkelse af territoriet. Bed om åndelig fornyelse for alle officerer og soldater.
  • Bed for nationale valghandlinger. Der afholdes i år både præsident- og parlamentsvalg i Sri Lanka. Bed for et retfærdigt og fredeligt valg og for, at folket må stemmer på de rette kandidater.
  • Bed for den økonomisk krise. Vort land befinder sig i en økonomisk dårlig situation, idet det sidste år blev erklæret statsbankerot. Bed for stabilitet gennem statens indsats for genoprettelse af økonomien.
Scroll to Top