Nakskov korps fejrede palmesøndag med nye medlemmer

Udover palmegrene kunne Frelsens Hær i Nakskov i søndags også vifte med Frelsens Hærs fane og farver. Ved gudstjenesten i Café Others palmesøndag kunne korpset således både indvie en ny soldat og optage fire civile medlemmer. En eftermiddag fuld af glæde og fremtidstro.

Frelsens Hærs chefsekretær, major Joan Münch ledte gudstjenesten.

Frelsens Hær chefsekretær, major Joan Münch, var gæst ved gudstjenesten, og udover at forestå indvielsen og optagelsen af nye medlemmer, informerede hun også om forsagelsesugen og kom med både historiske og nutidsperspektiver på, hvordan den enkelte kan støtte Frelsens Hærs arbejde i hele verden.

Læs mere om Frelsens Hærs forsagelsesuge ved at klikke her.

Både sange og forkyndelse havde fokus på påskeugen og glæden, som Guds kærlighed giver, blandt andet med afsæt i Johannesevangeliet 12,12-16. Samtidig blev de fremmødte med tilskyndelsen fra Paulus i Filipperbrevet 2,5-11 opmuntret til at have Jesus som forbillede.

Jesper Ebling vidnede om sit kald til tjeneste som soldat i Frelsens Hær.

Netop ønsket om at være Jesu efterfølger blev også betonet ved indvielsesceremonien. Her fortalte Jesper Ebling i sit vidnesbyrd om, hvordan Gud havde mødt ham og kaldet ham til at tjene i Frelsens Hær. Mens han blev indviet som soldat, blev Jeannette Ebling, Diana Larsen, Gitte Klitmøller og Bjarke Jensen optaget som civile medlemmer (oversigtsbilledet øverst).

Fælles for alle de nye medlemmer er, at de har deltaget i undervisningsforløbet ’Rundt om bordet’, hvor der har været plads til både at dele og lære om tro og liv.

”Vi er i Nakskov korps opmuntrede af, at flere ønsker at blive medlemmer,” lyder det fortrøstningsfuldt fra korpsets ledere, kaptajnerne Chris og Louise Hull.

Se flere glimt fra palmesøndag i Café Others i Nakskov herunder:

Scroll to Top