Konfirmation i Templet

Det var i søndags en særlig dag i Templet, hvor korpset var samlet om en festlig konfirmation af Willem Marseille Jakshøj.

Willem Marseille Jakshøj havde selv ønsket at blive konfirmeret i Templet.

Gudstjenesten blev ledet af kaptajnerne Eydritt og Jan Marseille, der havde taget turen fra Vejle.

Konfirmationen blev foretaget af Jan Marseille, der som Willems onkel også havde stået for konfirmationsforberedelsen – og som i sin prædiken opfordrede såvel konfirmanden som forsamlingen til at leve sit liv efter Guds ord.

Højtideligheden, hvor der var plads til både smil og refleksion, blev overværet af en stor forsamling af familie, venner og korpsets fællesskab.

Flere fik under gudstjenesten mikrofonen og bidrog med indlæg og hilsner.

Willems kusine, Rebekka, bragte således en dejlig hilsen på vegne af familien med opfordring til konfirmanden om at holde fast i det ‘ja’, han denne søndag gav til Gud.

Korpslederen, major Hanne Wahl fulgte op med en hilsen på vegne af Templet med reference til Romerbrevets kapitel 12 vers 12:  “Glæd jer i det håb I har fået. Hold ud, når I møder modstand. Bliv ved med at bede.” 

Efter gudstjenesten var der lejlighed til, at alle kunne ønske konfirmanden tillykke og dele fællesskab over kaffe og dejlig kage.

Konfirmationen blev foretaget af Jan Marseille, der også havde stået for konfirmationsforberedelsen.
Scroll to Top