Weekendtur for børnefamilier i Frederikshavn

Med vind og vejr som med- og modspiller tog børnefamilier den 7. – 9. juni på weekend med Frelsens Hær i Frederikshavn.

Rapporten herunder er indsendt af korpsleder i Frederikshavn, kaptajn Anja Adjoh:

I weekenden 7. – 9. juni fik Frederikshavn Korps mulighed for at holde en længe ventet lejr for sine børnefamilie. Med en flok på syv engagerede hjælpere og korpsleder Anja Adjoh som lejrchef var der lagt op til en weekend i fællesskabets tegn med fire lande repræsenterende hele verden – Burma, Eritrea, Syrien og Danmark.

Desværre viste det danske sommervejr sig fra sin allerværste sider med mere eller mindre konstante regnbyger. Det begrænsede de fleste aktiviteter til indendørs, men heldigvis var der medbragt legetøj og mængder af brætspil/kortspil og andet tidsfordriv. Heldigvis gjorde et par bordtennisborde, bordfodbold og et fjernsyn også lykke blandt store og små indimellem de korte stunder, hvor solen skinnede, og man kunne nå lidt udendørs fodbold eller hoppe i en vandpyt (eller flere!)

Lørdag var der for et kort øjeblik næsten en time uden regnvejr, og hele lejren gik ned til stranden, hvor der blev leget med sand og vand, indtil sommerregnen   sendte os hjem i tørvejr. Der var til samme formål købt masser af legeredskaber, der blev brugt til sandslotte og vandkanaler.

Ingen Frelsens Hær-lejr uden sang og bibelhistorier. Sangen ”Livstræets Krone” og ”Mariehønen Evigglad”, samt klassikeren ”På sommerlejr vi samlet er” blev flittigt øvet i spisesalen efter måltiderne.

Anja fortalte bibelhistorier om, hvordan Jesus elsker at være sammen med de små børn. Faktisk skældte han de voksne ud, der ville holde børnene væk fra ham. Lejrdeltagerne fik også at vide, hvordan man kan bede til Gud og høre hans svar på flere forskellige måder.

Et dygtigt madteam sørgede for lækker forplejning under hele lejren, og mange flittige hænder hjalp til med de praktiske ting undervejs. Der var en rar og kærlig stemning, også selvom flere nye familier var med og ikke kendte hverken Frelsens Hær eller lejrhjælperne.

Vi takker Gud for en dejlig weekend, hvor der var tid til leg, hygge, sange, historier, fællesskab, tid til at spille kort og bordtennis, bygge Lego, se tegnefilm, spise slik og is og have al tid i verden til at samle ny energi til hverdagen.

Se lidt flere lejrfotos herunder:
Scroll to Top