Nye civile medlemmer i Sønderborg

Fem frivillige og en ansat blev i søndags optaget som civile medlemmer i Frelsens Hær Sønderborg.

Søndag den 23. juni var der festgudstjeneste i Sønderborg korps, som havde glæden af at optage seks nye civile medlemmer.

De nye medlemmer er (fra venstre i billedet herover): Malthe Hansen, Alma Hansen, Kira Hansen, Johanne Labansen, Leila Ali og Michelle Thrane. 

Gudstjenesten blev meget passende indledt med at synge sammen sangen ”Tak, Gud, for denne skønne morgen”, efterfulgt at af en hyldest for Guds godhed, trofasthed og troskab fra Salme 100.

Inden ceremonien forklarede korpslederen, major Kaisa Sørensen de fremmødte – både børn og voksne – betydningen af civilt medlemskab og forestod optagelsen af de nye medlemmer, hvorefter soldat Gerda Mørkehøj kom med en velkomsthilsen og bød formelt velkommen i fællesskabet i Sønderborg korps.

Alle de nye civile medlemmer har deltaget i et undervisningsforløb i løbet af foråret, hvor de blandt andet har hørt om Frelsens Hærs historie, arbejdet i dag, læresætninger samt symbolik og kendetegn.

De nye medlemmer, Malthe, Alma, Kira, Johanne, Leila og Michelle, flankeret af soldat Gerda Mørkehøj, sergent Louise Mortensen og major Kaisa Sørensen.
Scroll to Top