Frelsens Hærs årsberetning 2023 er online

Årsberetningen for Frelsens Hær i Danmark og Grønland 2023 er nu tilgængelig i en online version.

I årsberetningen skildres et udvalg af initiativer og indsatser, der på en særlig måde prægede Frelsens Hærs arbejde i året, der gik, ligesom man finder hovedtal, revisorerklæring og informativ bonusinfo.

Territoriallederen, oberstløjtnant Jan Risan giver i sin leder ligeledes et rids over højdepunkter og positive tendenser i Frelsens Hær virke, som han især tilskriver et levende engagement og frugtbart samarbejde med mange aktører og støtter – og som derfor opsummeres i en tak for fælles indsats.

Årsberetningen vil senere også udkomme på print. Men inden man kan få fingre i et trykt eksemplar, kan den som nævnt allerede nu læses i en bladrevenlig udgave online.

Det sker ved at klikke her – eller på forsidebilledet til højre.

God læselyst og god sommer.

Scroll to Top