Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands. Denne uges bøn gælder det caribiske territorium.

Bønnefokus 1. – 7. juli 2024
Det caribiske territorium.
Territorialledere: Kommandørerne Devon og Verona Haughton

Bønneemner:

  • Vi takker Gud for hans beskyttelse og omsorg under de uroligheder, der eskalerede i Haiti i begyndelsen af året. Trods den voldelige opstand har mange taget imod Kristus, ligesom evangeliet fortsat har fremgang.
  • Bed for fortsat udvikling af mændenes tjeneste i hele territoriet.
  • Bed om, at unge mennesker i Caribien – især i de engelsk- og hollandsktalende områder – må respondere positivt på Guds kald til at blive officerer.
  • Bed om guddommelig ledelse i forbindelse udviklingen af den territoriale strategiplan for 2025-2030.
  • Bed om en kraftfuld udgydelse af Helligånden under Surinam-distriktets 100-årsfejring, som afholdes den 5. – 13. oktober 2024.
  • Bed om guddommelig visdom, kundskab, forståelse, indsigt og fremsyn for det nye ledelsesteam, når de tiltræder deres nye ansvar.*

*) De nuværende territorialledere går i slutningen af juli på pension. De efterfølges fra 1. august af territoriets nuværende CS-par, oberstløjtnant Emmanuel og Edeline Supré, som fra samme dato ligeledes efterfølges af oberstløjtnanterne Edward and Jennifer Lyons.

Det caribiske territorium består af seksten lande med tre officielle sprog: engelsk, hollandsk og fransk. Læs mere om territoriet ved at klikke her.

Scroll to Top