Indsamling til Frelsens Hær familiearbejde i Grønland

I forbindelse med velkomst- og indsættelsesgudstjenesten i Templet onsdag i sidste uge blev der samlet ind til Frelsens Hærs arbejde i Grønland.

Der blev indsamlet i alt 5.876 kroner, som vil gå ubeskåret til Frelsens Hærs familiearbejde i Grønlands hovedstad, Nuuk.

Frelsens Hær har siden 2012 udviklet et bredtfavnende arbejde i Grønland. Her danner værestedet Williams Café blandt andet rammen om sociale tilbud til udsatte og hjemløse, mens der til en bredere målgruppe indbydes til familiære aktiviteter som baby- og familierytmik, bibeltime, brætspilscafé, suppekøkken, natkirke og søndagsgudstjeneste.

Få yderligere info om Frelsens Hær i Nuuk via korpsets facebookside.

Hvis man ikke var til stede ved gudstjenesten, er det alligevel muligt at støtte det vigtige arbejde, der udføres i territoriets nordligste korps. Det kan ske ved at give en donation via MobilePay nr. 54 67 76, eller ved at klikke her.

På forhånd tak for enhver støtte.

Scroll to Top