Velkomstmøder for ny chefsekretær i både Øst- og Vestdanmark

Fra 1. oktober hedder Frelsens Hærs nye chefsekretær for Frelsens Hær i Danmark og Grønland major Joan Münch. Der afholdes velkomstmøder i både Templet og Aarhus korps, således at alle i henholdsvis distrikt Øst- og Vest får god mulighed for at hilse på den nye næstkommanderende.

Prædikant vil begge steder være major Joan Münch, mens mødeledere bliver de respektive distriktsledere, majorerne Hanne Wahl og Jens Nielsen. Herudover vil også territoriallederne, oberstløjtnanterne Jan og Kjersti Risan medvirke.

Velkomst øst for Storebælt

Velkomstmødet i Templet afholdes tirsdag den 5. oktober klokken 19.00. Adressen er her Frederiksberg Allé 9, 1621 København V.

Velkomst vest for Storebælt

Velkomstmødet i Aarhus finder sted lørdag den 30. oktober kokken 15.00. Her er adressen Klostergade 54, 8000 Aarhus C.

Se plakat herunder og sæt kryds i kalenderen.

Bred ledelseserfaring

Som tidligere beskrevet på FH-portalen overtager den nye chefsekretær (souschef) posten med bred erfaring fra både ind- og udland.

Erfaringer, der blandt andet er høstet med lederansvar i lande som Polen og Schweiz samt senest med international udvikling på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London.  

Joan Münch er ordineret som officer fra Frelsens Hærs officersskole i Basel i Schweiz, har 30 års officerstjeneste bag sig og er 55 år. Hun har tre voksne børn og tre børnebørn. 

Scroll to Top