Rettelse af link: Mindehøjtidelighed for general John Larsson livestreames via YouTube

OPDATERING: En mindehøjtidelighed for general John Larsson på officersskolen i London fredag aften blev livestreamet. Det tidligere oplyste link var desværre forkert – og er nu rettet.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Som tidligere oplyst blev Frelsens Hærs internationale leder fra 2002-2006, general John Larsson den 18. marts forfremmet til herligheden. Han bisættes fredag den 8. april, efterfulgt af en mindehøjtidelighed på officersskolen, William Booth College, i London. En begivenhed, der bliver livestreamet på Frelsens Hærs YouTube-kanal.

Selve bisættelsen finder sted under private former om eftermiddagen på Beckenham Crematorium. Denne ledes af majorerne Iain og Alison Hudson, som er korpsledere i Bromley Temple. General John og kommandør Freda Larsson har sammenlagt har været soldater i korpset i 34 år, hvorfor korpsets medvirken er et vigtigt ønske for dem.

Det er derfor ligeledes Bromley Temples sangkor og hornmusikkorps, der medvirker ved mindehøjtideligheden på William Booth College, fredag den 8. april klokken 20.30 dansk tid (19.30 engelsk tid). Denne ledes af John og Fredas nære ven, kommandør Keith Banks samt divisionschef i Sydlondon, major Valerie Mylechreest.

Det er muligt at se mindegudstjenesten ved at klikke her.

Scroll to Top