Læs ’Kaldet til soldat’ sammen med soldater fra hele verden

Fra 1. maj til 31. juli har salvationister verden rundt mulighed for at læse og drøfte bogen ’Kaldet til soldat’ via Facebook og Instagram. Se links herunder.

Bøgerne Kaldet til soldat og Dag for dag blev lanceret sidste år i juli.

Siden er de blevet oversat til en række sprog, heriblandt dansk. Hensigten med initiativet er, at bøgerne skal tilbydes gratis til alle medlemmer af Frelsens Hær.

Kaldet til soldat rummer en opdateret gennemgang af Frelsens Hærs soldaterpagt og trosgrundlag, hvorfor målgruppen her består af mennesker, der overvejer soldaterskab i Frelsens Hær og soldater, der ønsker at gennemgå og genopfriske deres engagement.

Fælleslæsning og -drøftelse

Hvis man har lyst til at indgå i en bredere kreds af læsere, kan man fra 1. maj til 31. juli læse Kaldet til soldat sammen med salvationister fra hele verden. Man læser her et kapitel om ugen, hvorefter de respektive emner tages op online. Rammerne for dette vil være Frelsens Hærs internationale Spiritual Life’s Facebook-profil og Instagram-konto.

Interaktionen vil foregå på engelsk, men med Facebooks enkle oversættelsesfunktion er det givetvis muligt at deltage uden særlige sproglige forudsætninger.

Trosgrundlag afsæt for vore liv

Visionen om, at hver eneste soldat i Frelsens Hær skal tilbydes et gratis eksemplar af Kaldet til soldat, kommer fra Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle. Han hilser således initiativet til, at alverdens salvationister kan indgå i en globalt læsekreds velkommen med disse ord:

”Vore handlinger som salvationister er bestemt af, hvad vi tror på. Deraf følger, at vi må tage os tid til at studere vort personlige kald, reflektere over vort trogrundlag og overveje konsekvenserne for, hvordan vi lever.”

Links til læsefællesskab

Klik her for at komme til Spiritual Life’s Facebook-profil.

Klik her for at komme til Spiritual Life’s Instagram-konto.

Scroll to Top