To jubilæer markerer tilsammen 175 års virke i København

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når hele to jubilæer de næste to weekender fejres i København. I den kommende weekend er det således 40 år siden, Frelsens Hærs lokaler i Valby blev indviet og fyldt med et væld af aktiviteter for alle aldre – og blot en uge senere, festligholder Templet korps, at det kan se tilbage på 135-års virke på Vesterbro.

Ved begge begivenheder forenes såvel det fortidige som det nutidige.

I Valby korps vil der således foruden tilbageblik og gensynsglæde være fokus på visioner og temasamtaler om fremtiden, og i Templet kan man sende et taknemmeligt blik på fortiden i en lille fotoudstilling, ligesom man ved søndagens festgudstjeneste kan glæde sig over indvielsen af to nye soldater.

Jubilæet i Valby vil have oberstløjtnanterne Kirsten og Graham Owen fra England som særlige gæster. Under deres tjeneste i Danmark for år tilbage var det dansk-engelske par netop selv soldater i korpset. I Templet er jubilæumsgudstjenesten lagt i hænderne på team- og distriktsleder, major Hanne Wahl samt Frelsens Hærs territorialleder, oberstløjtnant Jan Risan.

Festlighederne i Templet begrænser sig i øvrigt ikke til en enkelt dag, men fortsætter til efteråret, hvor man i oktober kan se frem til et musikalsk besøg af The International Staff Songsters.

Heller ikke fejringen i Valby behøver begrænse sig til en enkelt weekend. Her kan det anbefales at få historien sat i perspektiv ved at læse bogen ’Et levende håb’, der udkom i 2021 – og i lighed med jubilæet giver både tilbageblik og nutidig inspiration. Læs mere om bogudgivelsen ved at klikke på forsidebilledet til højre – og køb bogen på handelsafdelingen.

Find yderligere informationer om de to jubilæer og deres tilsammen 175 års virke i København på plakaterne herunder – og kom gerne selv og tag del i festlighederne.

Scroll to Top