Virtuelt velkomst- og afskedsmøde i London – link herunder

Hele verden har mulighed for at overvære velkomstmødet for Frelsens Hærs højesteråd (High Council), der samtidig er farvelmøde for general Brian Peddle som verdensleder og kommandør Rosalie Peddle som verdenspræsident for Frelsens Hærs kvindeorganisationer.

Lørdagens velkomst til højesterådet bliver også et farvel til general Brian og kommandør Rosalie Peddle.

Højesterådet indledes torsdag i denne uge på Frelsens Hær konferencecenter, Sunbury Court, i udkanten af London, mens det kombinerede velkomst- og afskedsmøde finder sted på lørdag i Westminster Central Hall i London klokken 15.00 dansk tid.

Mødet bliver livestreamet og kan overværes via følgende link: sar.my/welcome-livestream

Begivenheden er tidligere omtalt på FH-portalen. Find flere detaljer om højesterådet og mødet på lørdag ved at klikke her.

Forbøn for højesterådet

Ligesom hele verden inviteres til at overvære det virtuelt velkomst- og afskedsmøde i London, tilskyndes hele verden også til at omslutte højesterådet med forbøn for sammenkomsten samt for valget af ny general og verdensleder for Frelsens Hær.

Bønneguide til forbøn for højesterådet, der fra torsdag i denne uge samles i London (klik på billedet).

Opfordringen kommer fra kommandør Bronwyn Buckingham, verdenssekretær for åndeligt liv og udvikling, der som optakt højesterådet har stået bag et initiativ til 14 ugers forbøn for Frelsens Hærs ledere.

”Med positiv opmuntring fra salvationister rundt om i verden i forbindelse med initiativet til ‘forbøn for Frelsens Hærs ledere’ rettes vor opmærksomhed nu på at inspirere til forbøn for højesterådet. Vort håb er, at den verdensomspændende bønnebølge vil fortsætte,” lyder opfordringen.

En række bønneressourcer er således tilgængelige via adressen sar.my/prayforhighcouncil , ligesom en bladrevenlig bønneguide (billedet til højre) er tilgængelig ved at klikker her.

Nyheder fra højesterådet vil løbende blive opdateret på adressen: https://sar.my/highcouncil samt her på FH-portalen. Det samme gælder naturligvis, når valget af en ny general er truffet.

Scroll to Top